Screening-ul vascular – 15 minute in care va putem salva de amputarea picioarelor

Screening-ul vascular – 15 minute in care va putem salva de amputarea picioarelor

Avand o experienta de peste 10 ani in tratarea diabetului zaharat, clinica Nutrilife dispune de cea mai avansata aparatura pentru a depista una din cele mai grave complicatii ale diabetului, boala arteriala periferica.

Desi pacientii diabetici sunt cel mai fercvent afectati, orice persoana trecuta de 45 de ani, hipertensiva, cu dislipidemie, fumatoare, trebuie sa faca o investigatie doppler vasculara pentru a preveni si trata boala vasculara periferica.

Dr. Marlena Pascu medic primar diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, doctor in stiinte medicale afirma ca diabetul zaharat si bolile cardio-vasculare sunt considerate “ echivalente”, astfel ca majoritatea pacientilor cu diabet zaharat prezinta simptome coronariene si, invers, multi pacienti cu boala coronariana au diabet sau prediabet.

“Pacientul cu diabet zaharat dezechilibrat va determina leziuni ale nervilor si vaselor sangvine, ducand la complicatii cardio-vasculare, acestea fiind principala cauza de mortalitate in diabet. Un  diabet zaharat netratat corespunzator poate sa conduca si la alte complicatii, printre care amputatii de membre.”

Clinica NutriLife are o echipa medicala multidisciplinara formata din diabetologi, neurolog, oftalmolog, cardiolog, psiholog, educator pentru ca numai munca in echipa este salvatoare pentru pacientul cu diabet zaharat complicat.

Inca de la diagnosticarea diabetului, fiecare pacient trebuie sa faca un screening al afectarii vasculare, Clinica NutriLife oferind in acest sens atat dotarea necesara cu un ecograf doppler performant, cat si medici cardiologi cu o vasta experienta in domeniu.

In sectiunea Despre NutriLifeTarife consultatii clinica Nutrilife veti regasi tarifele si tipurile de investigatii pe care le puteti efectua cu acest aparat.

 

Programeaza o vizita

 

Cititor de pagini Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support