Clinica Nutrilife : suport real pentru o viata confortabila si productiva a oricarui pacient diabetic

Clinica Nutrilife : suport real pentru o viata confortabila si productiva a oricarui pacient diabetic

Pompele de insulină pot ajuta mulți pacienți să-și gestioneze mai bine diabetul și simptomele acestuia prin furnizarea de insulină cu acțiune scurtă pe o bază continuă și nu printr-o injecție zilnică de insulină.

În timp ce pompele de insulină au fost utilizate în principal de către diabetici de tip 1 de mai mulți ani, unii pacienți de tip 2 le găsesc acum, de asemenea, folositoare.

La clinica medicala NutriLife unul dintre cele mai importante lucruri pe care le facem este să îi ajutăm pe pacientii cu diabet să obțină controlul asupra bolii lor și să trăiască o viață mai productivă și mai confortabilă, evitând în același timp complicații inutile. Facem acest lucru prin suportul real acordat pacienților pentru a gasi cele mai bune instrumente pentru controlul bolii acestora, incluzând atât pompele de insulină, cât și dispozitivele de monitorizare continuă a glucozei.

Suntem bucuroși să oferim plasarea pompelor și a senzorilor și instruirea în utilizarea acestor dispozitive la pacienții cărora le sunt adecvate și vă putem răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea despre potențialele avantaje și dezavantaje ale acestor instrumente.

Contactați-ne la numărul  021.232.34.45 sau completați formularul de contact și unul dintre membrii echipei noastre medicale va va raspunde in cel mai scurt timp.

Cititor de pagini Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support