Cu inima nu te pui! Ai grijă de ea! 

Cu inima nu te pui! Ai grijă de ea! 

De dimensiunea pumnului, inima este cel mai important mușchi din corp, bate 24 de ore pe zi și pompează 5-6 litri de sânge în fiecare minut. Bolile inimii sunt principala cauză de mortalitate în România. De aceea, grija pentru sănătatea inimii trebuie să fie o prioritate, indiferent de vârstă. Dacă ai fost depistat cu o boală cardiovasculară sau te afli în risc, efectuarea unor investigații și analize, prin care să fie depistate și tratate corect și la timp bolile inimii, sunt măsuri  care îți pot salva viața. 

La Centrul Medical NutriLife situat în București, sector 1 beneficiezi de îngrijire completă: recoltare probe analize medicale, ecografie cardiacă, EKG, măsurarea tensiunii arteriale, test de efort. O electrocardiogramă (EKG) este una dintre cele mai simple și mai rapide teste folosite pentru a evalua inima. Electrozii (plasturi mici, din plastic, care se lipesc de piele) sunt plasați în anumite puncte de pe piept, brațe și picioare. Electrozii sunt conectați la o mașină ECG prin cabluri. Activitatea electrică a inimii este apoi măsurată, interpretată și tipărită. 

Testul de efort se poate realiza împreună cu EKG-ul. Se recomandă și dacă rezultatele EKG-ului sunt neobișnuite. Un test de efort, numit și test de bandă de alergare, ajută medicul să afle cât de bine funcționează inima ta. Pe măsură ce corpul lucrează mai mult în timpul testului, are nevoie de mai mult oxigen, astfel încât inima trebuie să pompeze mai mult sânge. Testul poate arăta dacă aportul de sânge este redus în arterele care alimentează inima.

Fără sănătate nu poți avea nimic! Fă-ți chiar acum o programare la numărul 021 232 34 45. Ne găsești pe str. C-tin Dobrogeanu Gherea nr. 10-12, etaj 1 și 2, Sector 1, București. 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE CU

Specialiștii noștri

Contactează-ne pentru orice informații ai nevoie

Sari la conținut