Despre Nutrilife

Despre Nutrilife

Clinica NutriLife este o clinica moderna infiintata in anul 2007, axata pe servicii medicale de diabet, nutritie si boli metabolice. Este un loc unde profesionalismul este posibil printr-o aparatura de ultima generaţie, actul medical este la cel mai inalt nivel, iar confortul pacientului este lege. Este locul unde ai vrea sa fii când ai o problema legata de sănătate.

Clinica NutriLife beneficiaza de o tehnica moderna si de inalta performanta care ne permite sa stabilim un program nutritional personalizat.

NUTRITIE

La Clinica NutriLife puteti primi consultanta nutritionala de la specialistii nostri. Ei strang date legate de sanatatea dumneavoastra, greutate, regim de viata, obiceiuri alimentare si scopuri personale.

Pe baza unei analize foarte atente, medicul va recomanda un program nutritional si un mod de viata adecvat, specific nevoilor dumneavoastra.

Clinica NutriLife va poate ajuta in obtinerea unei greutati optime prin schimbarea modului de viata si prin alcatuirea unei diete personalizate (CURA DE SLABIRE).

Specialistii nostri va vor arata cum se imbatraneste sanatos printr-o alimentatie sanatoasa. Acestia va pot recomanda un regim alimentar adecvat pentru prevenirea si tratarea diverselor afectiuni (cancer, boli cardiovasculare, hepatite, gastrite, etc.).

DIABET ZAHARAT

Diabetul zaharat se asociaza frecvent cu obezitatea, cu agravarea consecutiva a evolutiei acestuia prin riscul cardiovascular suplimentar si nu numai.

Prin specialistii  sai, Clinica NutriLife va poate ajuta in :

– Obtinerea unui echilibru metabolic optim ( prin dieta si tratament medicamentos);
– Prevenirea complicatiilor acute si cronice;
– Tratamentul cu succes al polineuropatiei diabetice, retinopatiei, nefropatiei, bolilor cardiovasculare etc;
– Obtinerea unei greutati optime (cu ajutorul curei de slabire – dietei personalizate).

Clinica NutriLife va mai ofera :

– analize medicale specifice (glicemie, hemoglobina glicozilata, colesterol, trigliceride, proteinurie etc.),
– consiliere nutritionala – DIETA,
– consiliere psihologica.

NOU!!! Pacientii diabetici asigurati vor beneficia de consultatii, investigatii de specialitate, analize medicale si tratament GRATUIT (examen cardiologic, examen oftalmologic, examen neurologic, examen picior diabetic ).

Cititor de pagini Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support