Ai nevoie de o ecografie doppler cardiovasculară?

Ai nevoie de o ecografie doppler cardiovasculară?

În cadrul Centrului Medical NutriLife beneficiezi de toate tipurile de ecografie cardiacă la standarde de calitate europene. Fiind o metodă nedureroasă, care nu supune pacientul niciunui risc, ecografia Doppler cardiacă este recomandată pentru controlul de rutină al structurii și funcțiilor inimii. În general, ecografia cardiacă poate identifica orice afecțiune a inimii.

În timp ce electrocardiograma ne arată tulburările de ritm, ecografia cardiacă ajută la depistarea bolilor structurale, precum riscul de a suferi un infarct. Ecografia poate fi repetată, nu are contraindicații și nu prezintă niciun fel de risc pentru pacient.

La NutriLife beneficiezi de ecografia Doppler carotidiană cu ajutorul căreia pot fi evaluată starea vaselor de sânge ale gâtului și care poate contribui la prevenirea unui accident vascular cerebral. Ecografia Doppler carotidiană poate evalua cu acuratețe riscul de accident vascular cerebral.

Tot la NutriLife beneficiezi și de ecografie Doppler vascular membre inferioare sau superioare, investigație prin care se poate vizualiza structura vaselor de sange. Dacă există cel puţin doi dintre factorii de risc cardiovascular – colesterol crescut, diabet, hipertensiune arterială sau tabagism – examenul trebuie făcut periodic, pentru a vedea dacă există o micşorare sau o lărgire a vaselor de sânge.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE CU

Specialiștii noștri

Contactează-ne pentru orice informații ai nevoie

Sari la conținut