Cariere

Cariere

Echipa noastră este motivata de pasiunea si viziunea comuna de a preveni și de a îmbunătăți viața persoanelor predispuse la diabet.

Lucrând la sediul nostru din zona de Nord – Baneasa, personalul nostru este compus din doctori dintre cei mai dedicati, detinand cunoștințe superioare in nutritie si diabet zaharat.  

Daca sunteti in cautarea unui job stabil si doriti sa faceti parte dintr-o echipa profesionista, in cadrul unei clinici medicale de excelenta, NU EZITATI, contactati-ne pentru a va alatura echipei noastre pentru unul din posturile : 

  • MEDIC SPECIALIST/PRIMAR – DIABET, NUTRITIE SI BOLI METABOLICE
  • ASISTENT MEDICAL GENERALIST
  • MEDIC SPECIALIST/PRIMAR CARDIOLOG, cu competenta in ecocardiografie si doppler vascular, in regim de consultatii cu plata

 Clinica Nutrilife va garanteaza desfasurarea activitatii intr-un cadru deosebit, placut, in care sa va simtiti mereu apreciati si motivati financiar.

Asteptam cu interes CV-urile dumneavostra la info@nutrilife.ro sau contact@nutrilife.ro

Cititor de pagini Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support