Nutriție

Dietă sănătoasă și viață echilibrată

Educația unei diete sănătoase, a unei vieți echilibrate ar trebui începută încă de la grădiniță, pentru că mentalitatea unui om se educă din copilărie. Că să putem schimba ceva, trebuie să începem cu mentalitatea copiilor noștri, pentru că cu pași mici, poți face o diferență mare, educația nutrițională te poate ajuta să trăiești o viață mai lungă și mai sănătoasă.

Piramida alimentatie sanatoasa Nutrilife

Calculați-vă singuri indicele de masă corporală folosind calculatorul IMC de mai jos:

La clinica NutriLife puteți primi consultanță nutrițională de la specialiștii noștri. Ei strâng date legate de sănătatea dumneavoastră, greutate, regim de viață, obiceiuri alimentare și scopuri personale.

Pe baza unei analize foarte atente, medicul va recomanda un program nutrițional și un mod de viață adecvat, specific nevoilor dumneavoastră.

Clinica NutriLife vă poate ajuta în obținerea unei greutăți optime prin schimbarea modului de viață și prin alcătuirea unei diete personalizate (CURĂ DE SLĂBIRE).

Specialiștii noștri vă vor arata cum se îmbătrânește sănătos printr-o alimentație sănătoasă.

Ei vă pot recomanda un regim alimentar adecvat pentru prevenirea și tratarea diverselor afecțiuni (cancer, boli cardiovasculare, hepatite, gastrite etc.).

Sari la conținut