Misiune. Viziune. Valori

Viziunea clinicii NutriLife

Clinica NutriLife urmăreşte îmbunătăţirea calităţii actului medical şi diversificarea serviciilor oferite populaţiei, cu respectarea drepturilor pacienţilor şi drepturilor cetăţeneşti.

Clinica NutriLife își propune să ofere un serviciu ireproșabil prin competențe profesionale deosebite și prin promovarea bunelor practici medicale, tratând orice pacient ca fiind cel mai important, canalizându-ne energia pentru a preveni, a diagnostica, a trata și a oferi îngrijiri medicale la standarde internaționale, îmbunătățind calitatea vieții pacienților.

Misiunea clinicii nutrilife

Misiunea clinicii NutriLife este aceea de a presta un act medical de calitate, într-un mediu sigur și confortabil, astfel încât pacienții să beneficieze de cele mai bune îngrijiri. Ne dorim ca furnizarea serviciilor medicale oferite să vină în întâmpinarea dezideratului nostru principal „Excelență în sănătate”, având în vedere permanent SATISFACŢIA ȘI SIGURANȚA PACIENTULUI.

Valorile clinicii NutriLife

Pacientul pe primul loc

Prioritatea noastră este reprezentată de nevoile pacienților și căutam cele mai bune soluții pentru a oferi servicii de înaltă calitate. Dorim ca pacienții să simtă că sunt pe mâini bune și că beneficiază de suportul necesar. Acordăm o atenție deosebită satisfacției pacienților noștri, nevoilor și drepturilor lor, precum și siguranței în care se desfașoară actul medical.

Îmbunătățirea continuă

Suntem preocupați de instruirea constantă a personalului nostru și dezvoltarea fiecărui angajat, întrucât suntem conștienți că instruirea și aprecierea resurselor umane este cheia performanței. Suntem dedicați întru totul pacienților noștri, pe care îi tratăm cu profesionalism, responsabilitate și nu în ultimul rând cu placere. Principiile pe care se bazează echipa noastră sunt respectul, aprecierea, încrederea, toleranța și loialitatea.

Standarde ridicate de calitate

Acțiunile noastre se centrează în jurul asigurării și îmbunătățirii continue a calității serviciilor medicale pe care le oferim. Respectăm standardele internaționale și naționale de calitate, monitorizăm și evaluăm calitatea serviciilor oferite pe toate planurile, începând de la gradul de satisfacție și de siguranță a pacienților și până la standardele profesionale ridicate ale actului medical.

Inovație in domeniul medical

În toate activitățile pe care le desfășurăm aducem inovația, excelența și performanța. Inovăm prin introducerea procedurilor medicale moderne, prin adoptarea celor mai noi descoperi științifice și suntem susținuti de dotările de ultimă generație de care beneficiem. Impunem un standard de referință pentru servicii medicale prin promovarea bunelor practici și a metodelor inovatoare de investigație, diagnostic și tratament.

Sari la conținut