Despre Nutrilife

Clinica NutriLife este o clinică modernă înființată în anul 2007, axată pe servicii medicale de diabet, nutriție și boli metabolice. Este un loc unde profesionalismul este posibil prin utilizarea unei aparaturi de ultimă generaţie, actul medical este la cel mai înalt nivel, iar confortul și siguranța pacientului este lege. Este locul unde ai vrea să fii când ai o problema legată de sănătate.

Clinică NutriLife beneficiază de o tehnică modernă și de înaltă performanță care ne permite să stabilim un program nutrițional personalizat.

NUTRIȚIE

La Clinica NutriLife puteți primi consultanță nutrițională de la specialiștii noștri. Ei strâng date legate de sănătatea dumneavoastră, greutate, regim de viață, obiceiuri alimentare și scopuri personale.

Pe baza unei analize foarte atente, medicul vă va recomanda un program nutrițional și un mod de viață adecvat, specific nevoilor dumneavoastră.

Clinica NutriLife vă poate ajuta în obținerea unei greutăți optime prin schimbarea modului de viață și prin alcătuirea unei diete personalizate (CURĂ DE SLĂBIRE).

Specialiștii noștri vă vor arata cum se îmbătrânește sănătos printr-o alimentație sănătoasă. Aceștia vă pot recomanda un regim alimentar adecvat pentru prevenirea și tratarea diverselor afecțiuni (cancer, boli cardiovasculare, hepatite, gastrite, etc.).

DIABET ZAHARAT

Diabetul zaharat se asociază frecvent cu obezitatea, cu agravarea consecutivă a evoluției acestuia prin riscul cardiovascular suplimentar și nu numai.

Prin specialiștii săi, Clinica NutriLife vă poate ajuta în:

  • Obținerea unei greutăți optime (cu ajutorul curei de slăbire – dietei personalizate).
  • Tratamentul cu succes al polineuropatiei diabetice, retinopatiei, nefropatiei, bolilor cardiovasculare etc;
  • Prevenirea complicațiilor acute și cronice;
  • Obținerea unui echilibru metabolic optim (prin dietă și tratament medicamentos).

Clinica NutriLife vă mai oferă:

  • consiliere psihologică.
  • consiliere nutrițională – DIETĂ
  • analize medicale specifice (glicemie, hemoglobină glicozilata, colesterol, trigliceride, proteinurie etc.),

NOU! Pacienții diabetici asigurați vor beneficia de consultații, investigații de specialitate, analize medicale și tratament GRATUIT (examen cardiologic, examen oftalmologic, examen neurologic, examen picior diabetic).

Sari la conținut