Galerie

Galerie

 

Foto


 

Video

 

Dr. Marlena Pascu despre diabetul la copii

 

 

Dr. Marlena Pascu despre cat de sanataosa e de fapt carnea de porc

Carnea de porc are atuurile necesare pentru a fi considerat nutrient de calitate. Muschiuletul de porc are doar 4% grasime. Care grasime … oricum contine acizi grasi mononesaturati similari cu cei din uleiul de masline.

 

 Dr. Marlena Pascu despre salata de beouf

Consumul moderat de salata de beouf (2 – 3 linguri) nu creeaza neplaceri. Daca treceti peste acest prag, bila noastra nu poate sa digere atata grasime. Aceasta situatie inseamna haos metabolic. Ajutati acest organ micut doar cu minerale. Care participa in mod activ la emulsionarea grasimilor. Le contin legumele crude.

 

 Dr. Marlena Pascu la „Ce se intampla, Doctore?”

Multa lume fuge de varza murata, gandindu-se ca nu mai este proaspata si, ca atare, nu mai are calitatile nutritionale. Eu pledez pentru varza murata, pentru ca prin murare bacilii respectivi care se dezvolta mai aduc un plus de vitamine, si anume de B-uri pe care nu le gasesc daca ea nu era murata.

 

Dr. Marlena Pascu despre beneficiile importante ale citricelor

Stoarceţi o lămâie într-un pahar de apă călduţă şi consumaţi lichidul în fiecare zi! Astfel, vă asiguraţi aportul de vitamina C naturală, dar şi de potasiu care reglează presiunea arterială

 

Dr. Marlena Pascu despre apa plata alcalina

Atunci cand cumparati apa plata, urmariti pe eticheta doua elemente esentiale. Primul se refera la cantitatea de clor, care trebuie sa fie mica. Apoi, verificati PH-ul, care ar trebui sa fie mai mare de 7.

Cititor de pagini Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support