Galerie

Etajul 1

Etajul 2

Media

Clinica NutriLife - dedicată îngrijirii complete a pacientului cu DIABET

Clinica Medicala NutriLife este dedicată îngrijirii 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗲 𝘀̦𝗶 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘅𝗲 𝗮 𝗽𝗮𝗰𝗶𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗰𝘂 𝗱𝗶𝗮𝗯𝗲𝘁.

Cum ținem diabetul sub control - dr. Marlena Pascu, medic primar diabet, nutriție si boli metabolice

Diabetul nu trebuie privit neapărat ca o boală, ci ca un nou stil de viață. Cu diabetul se poate trăi o viață normală, dacă învățăm să îl ținem sub control. De altfel, nu diabetul este cel care ucide, ci complicațiile acestuia. Astfel, cu cât reușim să înțelegem mai bine această afecțiune și să ne adaptăm stilul de viață, cu atât putem să trăim mai mult și mai bine.

Dr. Marlena Pascu despre cât de sănătoasă e de fapt carnea de porc

Carnea de porc are atuurile necesare pentru a fi considerat nutrient de calitate. Muschiulețul de porc are doar 4% grăsime. Care grăsime … oricum conține acizi grași mononesaturați similari cu cei din uleiul de măsline.

Dr. Marlena Pascu despre salata de beouf

Consumul moderat de salată de beouf (2 – 3 linguri) nu creează neplăceri. Dacă treceți peste acest prag, bila noastră nu poate să digere atâta grăsime. Această situație înseamnă haos metabolic. Ajutați acest organ micuț doar cu minerale, care participă în mod activ la emulsionarea grăsimilor. Le conțin legumele crude.

Dr. Marlena Pascu la „Ce se întamplă, Doctore?”

Multă lume fuge de varza murată, gândindu-se că nu mai este proaspătă și, ca atare, nu mai are calitățile nutriționale. Eu pledez pentru varza murată, pentru că prin murare bacilii respectivi care se dezvoltă mai aduc un plus de vitamine, și anume de B-uri pe care nu le găsesc daca ea nu era murată.

Dr. Marlena Pascu despre beneficiile importante ale citricelor

Stoarceţi o lămâie într-un pahar de apă călduţă şi consumaţi lichidul în fiecare zi! Astfel, vă asiguraţi aportul de vitamina C naturală, dar şi de potasiu care reglează presiunea arterială.

Dr. Marlena Pascu despre apa plată alcalină

Atunci când cumpărați apă plată, urmăriți pe etichetă două elemente esențiale. Primul se referă la cantitatea de clor, care trebuie să fie mică. Apoi, verificați PH-ul, care ar trebui să fie mai mare de 7.

Sari la conținut