Pacientul cu diabet, îngrijire oferită de o  echipă multidisciplinară 

Pacientul cu diabet, îngrijire oferită de o  echipă multidisciplinară 

Centrul medical NutriLife pune la dispoziția pacienților o echipă multidisciplinară profesionistă, aparatură de ultimă generații, condiții de internare moderne. Aici, pacienții sunt îngrijiți de o echipă de medici bine pregătiți (în specializările diabet și boli de nutriție, cardiologie, neurologie, oftalmologie) care dincolo de cele mai noi terapii și tehnologie de ultimă generație, oferă empatie, comunicare și sprijin.

Centrul medical NutriLife este dedicată, în special, îngrijirii interdisciplinare a pacientului cu diabet. Diabetul este o boală cu care trebuie să înveți să trăiești, iar pacienții au nevoie de suport permanent. Echipa NutriLife are o abordare occidentală și oferă o gamă largă de programe (dietă personalizată) care să ajută pacienții să aibă un stil de viață sănătos, să țină sub control afecțiunea, să aibă o viață lungă și frumoasă. NutriLife oferă aceste servicii pentru pacienții diabetici și cu boli metabolice asigurați în regim de decontare directă cu CASMB și în regim de consultații cu plată pentru pacienții neasigurați.

Atmosfera din centrul medical NutriLife este una caldă, primitoare. Pacienții care se internează aici spun că se simt ca acasă și revin mereu cu încredere.

Fără sănătate nu poți avea nimic! Fă-ți chiar acum o programare la numărul 021 232 34 45. Ne găsești pe str. C-tin Dobrogeanu Gherea nr. 10-12, etaj 1 și 2, Sector 1, București. 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE CU

Specialiștii noștri

Contactează-ne pentru orice informații ai nevoie

Sari la conținut