Screening-ul vascular – 15 minute în care vă putem salva de amputarea picioarelor

Screening-ul vascular – 15 minute în care vă putem salva de amputarea picioarelor

Având o experiență de peste 10 ani în tratarea diabetului zaharat, clinica NutriLife dispune de cea mai avansată aparatură pentru a depista una din cele mai grave complicații ale diabetului, boala arterială periferică.

Deși pacienții diabetici sunt cel mai frecvent afectați, orice persoană trecută de 45 de ani, hipertensivă, cu dislipidemie, fumătoare, trebuie să facă o investigație doppler vasculară pentru a preveni și trata boala vasculară periferică.

Dr. Marlena Pascu medic primar diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, doctor în științe medicale afirmă că diabetul zaharat și bolile cardio-vasculare sunt considerate „echivalente„, astfel că majoritatea pacienților cu diabet zaharat prezintă simptome coronariene și, invers, mulți pacienți cu boala coronariană au diabet sau prediabet.

“Pacientul cu diabet zaharat dezechilibrat va determina leziuni ale nervilor și vaselor sangvine, ducând la complicații cardio-vasculare, acestea fiind principala cauză de mortalitate în diabet. Un diabet zaharat netratat corespunzator poate să conducă și la alte complicații, printre care amputații de membre.”

Dr. Marlena Pascu

Clinica NutriLife are o echipă medicală multidisciplinară formată din diabetologi, neurolog, oftalmolog, cardiolog, psiholog, educator pentru că numai munca în echipă este salvatoare pentru pacientul cu diabet zaharat complicat.

Încă de la diagnosticarea diabetului, fiecare pacient trebuie să facă un screening al afectării vasculare, Clinica NutriLife oferind în acest sens atât dotarea necesară cu un ecograf doppler performant, cât și medici cardiologi cu o vastă experiență în domeniu.

În sectiunea Despre NutriLifeTarife consultatii clinica NutriLife veți regăsi prețurile și tipurile de investigații pe care le puteți efectua cu acest aparat.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE CU

Specialiștii noștri

Contactează-ne pentru orice informații ai nevoie

Sari la conținut